ОСОБЛИВОСТІ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ІЗ СІМ’ЯМИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ - Безносюк, О.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті проаналізовано проблеми, що постають перед сучасними сім’ями військовослужбовців, зміст, основні форми та напрями соціальної роботи із даною категорією сімей, особливості їх захисту та підтримки.