ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ І НАПРЯМИ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ З ПРОБЛЕМНИМИ СІМ’ЯМИ - Капська, А.Й. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розкриваються деякі аспекти соціально-педагогічної роботи з проблемними сім’ями. Зазначається, що особливість проблем диктує вибір напряму, за якими має здійснюватись робота фахівця.