ОРГАНІЗАЦІЯ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ НЕПОВНІЙ РОДИНІ У ВИХОВАННІ ДІТЕЙ - Синякова, В.Б. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті обґрунтовано актуальність вивчення неповної родини як інституту соціалізації, проаналізовані причини цього соціального явища, виявленні негативні фактори виховання дітей у неповних родинах; визначені умови вдосконалення процесу виховання в неповних родинах, проаналізовані технології роботи з дітьми в неповних.