ГЕНДЕРНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ЯК ПЕДАГОГІЧНА УМОВА ФОРМУВАННЯ ГЕНДЕРНОЇ КУЛЬТУРИ СТУДЕНТІВ УНІВЕРСИТЕТУ - Васильченко, О.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Стаття присвячена аналізу структури та змісту гендерної компетентності, що є педагогічною умовою формуванняї гендерної культури студентів університету. Обґрунтовано необхідність формування гендерної культури студентів університету, заснованої на ідеї гендерної рівності.