ОБ’ЄКТИВНИЙ СТАН ПРОЦЕСУ СОЦІАЛІЗАЦІЇ СТУДЕНТІВ У СУЧАСНІЙ ВИЩІЙ ШКОЛІ - Лісіна, Г.С.; Меркулова, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядаються особливості процесу соціалізації студентів, визначається рівень впливу соціалізуючих факторів на студентів-першокурсників та основні умови поліпшення процесу соціалізації студентської молоді у вищому навчальному закладі.