ПРО ОСОБЛИВОСТІ СОЦІАЛЬНОГО СТАТУСУ КУРСАНТА ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ МВС УКРАЇНИ - Мухіна, Г.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Статтю присвячено визначенню особливостей соціального статусу курсанта в порівнянні із соціальним статусом студента. Подано портрет курсанта як суб’єкта педагогічного процесу. В основу цього портрета покладено професійні, ділові, соціально-психологічні та моральні якості.