ОБ’ЄКТИВНІ І СУБ’ЄКТИВНІ ФАКТОРИ ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРЯННЯ В ПЕДАГОГІВ - Приходько, В.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Статтю присвячено об’єктивним та суб’єктивним факторам емоційного вигоряння в педагогів. Аналізуються основні фази в розвитку синдрому вигоряння.