ДЕЯКІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ СОЦІОНОМІЧНОЇ СФЕРИ ДО ПРОЕКТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ З УЧАСНИКАМИ МОЛОДІЖНИХ ОБ’ЄДНАНЬ - Біла, О.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядається потенціал майбутніх фахівців соціономічної сфери в організації проектної діяльності з учасниками молодіжних об’єднань.