СТРУКТУРА ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО РОЗВИТКУ В УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ ВІДПОВІДАЛЬНОГО СТАВЛЕННЯ ДО БАТЬКІВСТВА - Колесник, Я.Ю. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті представлено науковий аналіз проблеми готовності майбутніх соціальних педагогів до розвитку відповідального ставлення до батьківства в учнівської молоді. Виявлено структуру готовності майбутніх соціальних педагогів до цього напряму професійної діяльності в єдності кількох компонентів: мотиваційно-орієнтаційного, когнітивного, діяльнісно-технологічного, рефлексивно-аксіологічного. Виявлено змістові характеристики кожного з компонентів структури готовності.