ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО РОБОТИ З «ДІТЬМИ ВУЛИЦІ» - Конончук, А.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті йдеться про підготовку майбутніх соціальних педагогів до роботи з безпритульними дітьми шляхом вивчення навчального курсу «Соціально-педагогічна робота з «дітьми вулиці», проходження практики в спеціальних закладах для дітей, участі в проектній діяльності.