ВИЯВЛЕННЯ КРИТЕРІЇВ ПРОДУКТИВНОСТІ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Паскаль, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті досліджено шляхи зростання продуктивності професійної діяльності соціального педагога, можливі умови реалізації цього процесу.