КУРС «ОСНОВИ ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ» ЯК ПЕДАГОГІЧНА УМОВА ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО РОБОТИ В ІНКЛЮЗИВНОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ - Першко, Г.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті охарактеризовано курс «Основи інклюзивної освіти», який сприяє формуванню готовності майбутніх соціальних педагогів до роботи в інклюзивному закладі.