ТЕАТРАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ЗАСІБ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ - Полякова, О.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті проаналізовано специфіку театральних технологій в аспекті соціально-педагогічної діяльності, розкрито доцільність наскрізної інтеграції театральних технологій у процес професійної підготовки майбутніх соціальних педагогів.