ПРОЕКТНА НАВЧАЛЬНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ ЯКОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ЕКОНОМІКИ - Соболєва, С.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглянуто можливості проектних технологій та роль проектної діяльності в процесі формування професійних якостей майбутніх економістів.