ДОСВІД ТА ПЕРСПЕКТИВИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО ОРГАНІЗАЦІЙНО-ДОЗВІЛЛЄВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Турська, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті узагальнюється набутий досвіду та перспективи подальшого розвитку професійної підготовки майбутніх соціальних педагогів до організаційно-дозвіллєвої діяльності. Автор визначає мету, основні задачі практики, характеризує вміння та навички, які повинні набути майбутні соціальні педагоги.