СПЕЦИФІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОЕКТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В СИСТЕМІ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ - Васильєва, М.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядається проблема специфічних особливостей проективної діяльності в системі соціальної роботи. Визначається, що фахівці соціальної сфери є безпосередніми виконавцями соціального замовлення, але не завжди готовими до реалізації проектної діяльності. Створення динамічних систем – соціальних проектів, продиктовано потребою суспільства в зниженні рівня соціальної деструкції, рівня неорганізованості і нестабільності.