АГРЕСИВНА ПОВЕДІНКА ПІДЛІТКІВ ЯК ПРОЯВ ШКІЛЬНОЇ ДЕЗАДАПТАЦІЇ - Песоцька, О.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядається формування агресивності підлітків в умовах шкільного навчання та особливості соціально-педагогічної роботи з реконструкції індивідуальних якостей особистостей й недоліків поведінки школярів.