ОСНОВНІ КРИТЕРІЇ ТА ПОКАЗНИКИ ЕФЕКТИВНОСТІ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ З НЕБЛАГОПОЛУЧНИМИ СІМ’ЯМИ - Сьомкіна, І.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Автор статті висвітлює проблему соціально-педагогічної роботи з неблагополучними сім’ями, подаючи характеристику критеріїв та показників ефективності соціально-педагогічної роботи з неблагополучними сім’ями: соціально-економічне благополуччя сім’ї, психологічний клімат та соціалізованість членів неблагополучної сім’ї. Відповідно до рівня прояву тих чи інших показників зазначених критеріїв охарактеризовані низький, середній, високий рівні ефективності соціально-педагогічної роботи з неблагополучними сім’ями. У статті також зроблені висновки й рекомендації щодо використання зазначених критеріїв і показників у діяльності ЦСССДМ.