УПРАВЛІННЯ НАВЧАЛЬНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ СТУДЕНТІВ У ВНЗ - Бондар, О.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті міститься теоретико-методологічний аналіз суності управління навчальною діяльністю студентів у виші. Особлива увага приділена технології, що включає такі структурні елементи, як цілі, зміст, оптимальну систему методів і засобів керівництва і контролю, інтенсивний цикл організаційних форм.