ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ҐЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ СТУДЕНТІВ У ПРОГРАМАХ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Голованова, Т.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядаються питання забезпечення ґендерної рівності засобами програми «Теоретико-методичні засади ґендерної освіти» для соціальних педагогів дистанційної форми навчання.