ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАСАД ЕТИЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ - Косинська, О.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті викладені основні положення підготовки фахівців до реалізації засад етичного менеджменту в професійній діяльності, зокрема, удосконалення змісту та технології навчання у виші, створення відповідного мікросередовища.