ПРОБЛЕМА НОРМАТИВНОЇ ТА НЕНОРМАТИВНОЇ ПОВЕДІНКИ МОЛОДІ В НЕФОРМАЛЬНИХ МОЛОДІЖНИХ ОБ’ЄДНАННЯХ - Петровська, К.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядаються вітчизняні та зарубіжні дослідження проблеми участі молоді у неформальних молодіжних об’єднаннях та з’ясовується їх роль у розвитку особистості молодої людини. Визначаються соціально-психологічні передумови ненормативної поведінки молоді неформальних об’єднань.