МЕТОДИКА НАВЧАННЯ ПЛАВАННЯ ГЛУХИХ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ - Сокирко, О.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
При навчанні техніці плавання глухих дошкільників застосовували наочні, словесні й практичні методи навчання. Для оптимізації процесу навчання глухих дітей, а також їх адаптації до психофізичних особливостей розвитку була розроблена і використана експериментальна система жестів.