ФОРМУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕЇ В КОНТЕКСТІ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ - Панченко, А.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розкриваються основні аспекти формування національної ідеї в Україні. Розглядаються причини важливості даного чинника в процесі становлення українського суспільства. Аналізуються можливі результати формування громадянського суспільства та його впливу на державну політику.