МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ НАВИЧОК СЦЕНІЧНОГО ЧИТАННЯ В РОБОТІ НАД ЛІТЕРАТУРНИМ ТВОРОМ - Петрик, Т.Д. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядаються основні принципи роботи над літературним текстом для народження виразного емоційного художнього слова.