ПРОФЕСIЙНА ПIДГОТОВКА ДОРОСЛИХ У КОНТЕКСТI ЦІЛОЖИТТЄВОГО НАВЧАННЯ - Гордієнко, М.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядається проблема професійної підготовки дорослої людини в контексті ціложиттєвого навчання. Визначається актуальність цієї проблеми. Стверджується, що для вільного просування дорослої людини у професійному освітньому просторі необхідно забезпечити максимальну гнучкість і різноманітність форм її ціложиттєвого навчання.