ОБМЕЖУЮЧИЙ ВПЛИВ РІВНЯ МАТЕМАТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ НА УСПІХИ В РОЗВ’ЯЗУВАННІ ФІЗИЧНИХ ЗАДАЧ - Кенєва, І.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті проаналізовані результати математичного туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фізика». Експериментально виявлено, що рівень виконання завдань цього туру накладає обмеження на успіхи в розв’язуванні задач з курсу загальної фізики.