КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД У МЕЖАХ ДІЯЛЬНІСНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦЯ З МЕНЕДЖМЕНТУ ОРГАНІЗАЦІЙ - Пшенична, О.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядаються питання основних компетентностей фахівця з менеджменту організацій, що необхідні йому для здійснення професійної діяльності. Доведена необхідність діяльнісної підготовки майбутнього управлінця для формування цих компетентностей. Виявлений зв’язок між навчальною та професійною активністю менеджера.