ДЕЯКІ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ АКТОРСЬКИХ КАДРІВ - Гончарова, Є.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядається проблема професійної реалізації студентів – майбутніх акторів через категорію «творча індивідуальність»; визначаються основні складові творчої людини; виділяється система, яка складається з восьми сфер творчої індивідуальності: етичної, інтелектуальної, мотиваційної, емоційної, вольової, сфери саморегуляції, предметно-практичної та екзистенціальної.