ПРОБЛЕМИ ТЕАТРАЛЬНОЇ ШКОЛИ В НЕПРОФІЛЬНИХ ВНЗ - Хім`якВ.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті порушуються проблеми організації навчального процесу майбутніх акторів, професійне становлення акторської особистості, закладення моральних основ професії у непрофільному навчальному закладі, висвітлюються аспекти створення навчально-мистецького комплексу, пропонуються шляхи оптимізації індивідуального підходу до студента для вдосконалення освітньої парадигми та виховання майбутнього актора-художника.