ТВОРЧИЙ ПІДЛІТКОВИЙ КОЛЕКТИВ ЯК СОЦІАЛЬНЕ СЕРЕДОВИЩЕ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ СТАРШИХ ПІДЛІТКІВ У ПОЗАШКІЛЬНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - Рись, М.Ю. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті аналізуються питання творчого підліткового колективу як соціального середовища самореалізації старших підлітків у позашкільній діяльності. Розглядаються функції та змістовність творчого підліткового колективу у різних його аспектах.