РОЛЬ МАТЕМАТИКИ У ФОРМУВАННІ ОСОБИСТОСТІ ЯК НАЙДОСКОНАЛІШОГО ТВОРІННЯ ЖИВОЇ ПРИРОДИ - Дегтяренко, Л.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Завдання статті - використовуючи факти, які стосуються життєдіяльності людського організму, допомогти учням сформувати особистість, яка зможе досягнути висот у певному виді діяльності.