КОНЦЕПЦІЇ ПРОФІЛАКТИКИ ВІЛ/СНІДУ - Лях, В.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті автором проаналізований комплекс теоретичних розробок щодо профілактики ВІЛ/СНІДу, доведено, що наразі профілактичні програми в Україні вибудовуються на основі когнітивної, поведінкової та мотиваційної теорій.