ДИТЯЧЕ ГРОМАДСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ЯК ЗАСІБ СОЦІАЛЬНОГО ВИХОВАННЯ ПІДЛІТКІВ - Романовська, Л.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті представлені результати дослідження діяльності дитячих громадських об’єднань України, проаналізована специфіка соціального виховання членів зазначених об’єднань.