СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА ПІДТРИМКА МОЛОДОЇ СІМ’Ї - Штефан, Л.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті визначено сутність і особливості соціально-педагогічної підтримки молодої сім’ї. Розкриваються особливості реалізації соціально-педагогічної підтримки сімей у ХХ ст. Визначаються механізми соціально-педагогічної підтримки молодих сімей в Україні ХХІ ст.