ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ДИЗАЙНЕРІВ - Білозуб, Л. М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2019)
У статті розкрито специфіку інноваційних підходів у процесі професійної підготовки майбутніх дизайнерів. Висвітлено, що дизайн-освіта зберігає матеріальну та духовну культуру. Робиться акцент на розвиток творчих навичок майбутніх дизайнерів у контексті сучасних тенденцій, формування їхніх здібностей, креативності, естетичних смаків та ідеалів. Підкреслено, що дизайнерська діяльність само собою є інноваційною та вимагає розвитку особистості фахівця.