ПОСТАНОВКА ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА СПОРТУ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ПІДПРИЄМНИЦЬКОМУ ФОРМАТІ - Верітов, О. І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2019)
У статті доведено брак висвітлення проблематики формування підприємницької культури майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту. Показано, що підприємницька культура як феномен наукового вивчення ще не стала предметом сконцентрованого розгляду фахівців у сфері теорії і методики професійної освіти бакалаврів зі спеціальності «017 Фізкультура та спорт» як освітня мета. Доведено, що суттєвим недоліком існуючої практики професійної освіти є відсутність сформованого досвіду успішних підприємницьких або навіть квазіпідприємницьких дій у ході навчання та контекстного стажування студентів факультетів фізичного виховання.