ІНФОРМАЦІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ У СТРУКТУРІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ З ТУРИЗМУ - Парій, С. Б. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2018)
Розглянуто питання професійної компетентності майбутніх фахівців з туризму. Узагальнено поняття «професійна компетентність» і конкретизовано складові професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі туризму. Надано визначення основним складовим компетенціям і їх стислу характеристику. Уточнено поняття інформаційної компетентності і здійснено спробу визначити місце інформаційної компетентності у системі підготовки майбутніх фахівців з туризму.