ДИФЕРЕНЦІАЦІЯ ШКІЛЬНИХ ЗАДАЧ ІЗ ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН - Дехтяренко, С. Г.; Савіч, І. О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2018)
Стаття присвячена питанням застосування навчальних задач і спецкурсів, які поглиблюють та розширюють зміст профільних предметів, забезпечують диференціацію, внутрішньопрофільну спеціалізацію та професійну спрямованість навчального процесу. На особливу увагу заслуговує використання міжпредметних зв’язків при розв’язуванні задач із природничих дисциплін як засіб інтеграції навчання.