ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ІЗ ТУРИЗМУ ЗА КОРДОНОМ - Парій, С. Б. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2018)
Розглянуто окремі питання професійної підготовки майбутніх фахівців з туризму у навчальних закладах країн світу. Узагальнено перелік пропонованих спеціальностей і кваліфікацій за освітнім рівнем бакалавр у галузі туризму. Проаналізовано деякі складові навчальних планів, перелік навчальних дисциплін за роками навчання, кількість кредитів для курсів обов’язкового і вибіркового вивчення.