ФОРМУВАННЯ ЛЕКСИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ ЗАСОБАМИ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ - Розумна, Т. С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2018)
Зміст статті полягає в дослідженні формування лексичної компетентності майбутніх учителів англійської мови засобами інтерактивних методів. Розглянуто етапи формування лексичної компетентності майбутніх учителів іноземних мов, особливості використання інтерактивних методів, зокрема метод дискусій. Автор приділяє увагу особливостям використання методу дискусій у вивченні іноземної мови, етапам роботи над ним. Розглянуто поняття “активний слухач”, негативні та позитивні риси дискусії.