ОСОБЛИВОСТІ ЛЕКЦІЇ УВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ В КОНТЕКСТІ РЕАЛІЗАЦІЇДІЯЛЬНІСНОГО ПІДХОДУ - Зубцова, Ю.Є. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статті розкривається важливість запровадження діяльнісного підходу в навчальний процес вищих закладівосвіти. Розглядаються особливостідіяльнісного підходу. Автором запропоновано структуру лекції з метою активізації пізнавальної діяльності студентів. Визначено зміст діяльності викладача і студента на кожному етапі лекційного заняття.