РЕАЛІЗАЦІЯ ЗМІСТУ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ТУРИЗМОЗНАВСТВА У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Безкоровайна, Л. В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
Здійснений аналіз проблеми та основних понять щодо реалізації змісту професійної підготовки майбутніх фахівців з туризмознавства у вищих навчальних закладах у педагогічній теорії та практиці. Проаналізовані відповідні нормативні документи, обґрунтовано актуальність дослідження, зʼясовано особливості, подано тлумачення фундаментальних понять з досліджуваної теми. Зʼясована особливість реалізації змісту професійної підготовки майбутніх фахівців з туризмознавства у вищих навчальних закладах. Подано рекомендації щодо шляхів оптимізації означеного процесу. Узагальнені певні висновки, висловлені перспективи подальших досліджень.