ВИКОРИСТАННЯІГРОВИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ АНГЛІЙСЬКОМОВНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ - Пінчук, Л. М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статті наголошено на педагогічній цінності навчальних ігор як засобу досягнення освітніх цілей; розглядаються переваги використання ігрових педагогічних технологій у процесі навчання англійської мови як другої іноземної на рівні B1 Pre-Intermediate; виділені мовні (лексичні, граматичні, фонетичні) і мовленнєві (творчі) ігри як метод активізації навчальної діяльності; наведено приклади використання навчальних ігор як засобу підвищення мотивації до вивчення іноземної мови.