ДИДАКТИЧНІ ПЕРЕДУМОВИ ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ НА ОСНОВІ ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЙ - Юдіна, О. В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статті розглядається проблема використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі з іноземної мови в руслі сучасних тенденцій мовної освіти. Визначено дидактичні та методичні передумови формування у студентів іншомовної компетентності засобами Інтернет-ресурів. Описано дидактичні можливості мережевих технологій для забезпечення ефективності навчального процесу з іноземної мови.