ВИКЛАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИХ ДИСЦИПЛІН ЗА МЕТОДИКОЮ ІНТЕГРАТИВНОГО НАВЧАННЯ (CLIL) - Гладиш, М. О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статті аналізується методологія інтегрованого навчання іноземної мови (CLIL) та її застосування в соціально-педагогічних дисциплінах. Акцентується увага на основних методиках інтегрованого навчання. Розглядаються чотири основні компоненти цієї методики. Описується викладання соціально-педагогічних дисциплін за методологією CLIL.