ОСОБЛИВОСТІ ПРАКТИКО-ОРІЄНТОВАНОГО ЗМІСТУ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ІЗ ТУРИЗМОЗНАВСТВА В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Віндюк, А. В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статті проаналізовано теоретичне та нормативно-законодавче підґрунтя практико-орієнтованого змісту професійної підготовки майбутніх фахівців із туризмознавства в закладах вищої освіти. На основі опрацювання наукових, педагогічних робіт з урахуванням особливостей майбутньої професійної діяльності досліджуваних фахівців визначено мету, завдання, охарактеризовано специфіку практико-орієнтованого навчання майбутніх фахівців із туризмознавства в закладах вищої освіти. Викладено особливості реалізації практико-орієнтованого змісту освітнього процесу майбутніх фахівців із туризмознавства в закладах вищої освіти.