ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖІВ НА ОСНОВІ ТЕХНОЛОГІЙ ІНТЕРАКТИВНОГО НАВЧАННЯ - Грибанова, О. Є. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статті розкривається сутність технологій інтерактивного навчання. Обґрунтовано необхідність застосування інтерактивних методів під час професійної підготовки студентів коледжів. Виокремлено основні інтерактивні методи, що застосовуються під час вивчення дисциплін гуманітарного циклу. Проаналізовано специфічні особливості окремих методів.