ХАРАКТЕРИСТИКА БАЗОВИХ ПОНЯТЬ ДОСЛІДЖЕННЯ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ТУРИЗМОЗНАВСТВА ДО ОРГАНІЗАЦІЇ СОЦІАЛЬНОГО ТУРИЗМУ - Люта, Д.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2016)
У статті розкрито значення таких понять, як соціальний туризм, формування готовності, фахівець з туризмознавства. Проведено дослідження літературних джерел щодо тлумачення базових понять з точок зору педагогіки, психології, філософії. Проаналізовано звʼязок цих понять у проведеному дослідженні.