ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ ДО НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОГО АРГУМЕНТОВАНОГО ПИСЕМНОГО МОВЛЕННЯ СТУДЕНТІВ ЮРИДИЧНОГО ПРОФІЛЮ - Заярна, І. С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2016)
У статті розглядаються особливості застосування компетентнісного підходу до навчання англійського аргументованого писемного мовлення студентів юридичного профілю. Автор досліджує поняття «компетенція» і «компетентність», виходячи з предмету дослідження, та пропонує огляд факторів, які характеризують процес імплементації принципів компетентнісного підходу до викладання англійського аргументованого писемного мовлення студентам-юристам. Доводиться ефективність застосування такого підходу для професійної підготовки майбутніх юристів, аналізуються його основні компоненти.